Atik Cameras

Author Topic: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?  (Read 2865 times)

joelshort

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • buckeyestargazer.net
EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« on: April 25, 2016, 11:51:31 PM »
I have an EFW2 and the position of the filters appears to be slighly off center from the optical axis.  Is it possible to adjust where the filter disk stops to precisely center the filter over the optical axis?

vince

  • Atik Staff
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 45
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #1 on: April 27, 2016, 01:20:55 PM »
Hi Joel,

If you send us an email at support@atik-cameras.com I can send you the offset program.

Best regards
Vince

bilgebay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #2 on: May 03, 2016, 01:17:00 PM »
Hi Vince,

I have the same problem. I opened a ticket (#SP00001482) but didn't hear from you since 29/4. Maybe your message to  me got  lost in the cyberspace. Please send the offset program to bilgebay at gmail dot com.

Thanks

Sedat

joelshort

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • buckeyestargazer.net
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #3 on: May 03, 2016, 01:29:48 PM »
Vince, I also sent a request to support and haven't heard back.  Thanks.
joel

Jo

  • Atik Staff
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 254
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #4 on: May 04, 2016, 03:49:41 PM »
Hi both,

I'm sorry you've had a delay on this, Vince is out of office today but I'll follow up these tickets with him tomorrow - the UK bank holiday and our stock take have us off a little out of sync, but that's no excuse.

Thanks for your patience,
Jo

joelshort

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • buckeyestargazer.net
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #5 on: May 04, 2016, 03:53:31 PM »
Thank you Jo.  I'm just glad to know someone is looking in to it.

bilgebay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #6 on: May 05, 2016, 09:53:31 AM »
Thank you Jo. I look forward to your prompt action.

Best

Jo

  • Atik Staff
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 254
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #7 on: May 05, 2016, 04:32:26 PM »
Hi both,

I've been told this has been resolved by our support today, so hopefully you're both now on the way to being back up and running!

Jo

bilgebay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #8 on: May 05, 2016, 08:10:50 PM »
I'm afraid not. I have checked my inbox and spam folder but saw nothing from Atik :(

Thanks for the follow-up though.

Cheers

Sedat

joelshort

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • buckeyestargazer.net
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #9 on: May 05, 2016, 08:12:47 PM »
Nothing for me either.  Vince must have a lot to catch up on  ;)

bilgebay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #10 on: May 08, 2016, 10:13:25 AM »
10 days and still no response !  :o  ???

Hope we can get a response next week!  :'(

bilgebay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #11 on: May 09, 2016, 01:18:02 PM »
Yessss! Vince sent it to me! Thanks.

Jo

  • Atik Staff
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 254
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #12 on: May 09, 2016, 01:20:53 PM »
Excellent! We're wondering if it got blocked by our server because it was a .zip file. At least it's through now, we're sorry it's taken so long!

joelshort

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • buckeyestargazer.net
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #13 on: May 09, 2016, 02:01:46 PM »
I received it too.  Thanks!

bilgebay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: EFW2 - Is it possible to adjust the stop position?
« Reply #14 on: May 10, 2016, 08:01:18 AM »
Excellent! We're wondering if it got blocked by our server because it was a .zip file.

I think so... but we made it finally :) Thanks!