Atik Cameras

Author Topic: cant connect  (Read 219 times)

darknight

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
cant connect
« on: June 04, 2017, 09:30:30 PM »
ok next problem,
it takes absolutely forever to connect the camera to artemis, or any other software.
I know the camera is recognised as win 10 "dings and is there on the device manager.
but it will not connect to artemis, keeps saying cant connect.
the quickest time I can do it is by using my usb3 hub, but will still take up to a minute of constant pressing retry
any help on this one?

ChrisGolden

  • Atik Staff
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 124
Re: cant connect
« Reply #1 on: June 08, 2017, 08:58:51 AM »
Hi Darknight,

That's strange, which camera do you have? Some cameras take longer than other to connect, but none should take more than a few seconds. Could you try downloading and installing the following version:

https://www.dropbox.com/s/kr3rxppskx9uqcv/SetupArtemisUniversal-4.1.2.3.zip?dl=0

Let me know if it's any better. If not, let me know and I'll investigate further.

Chris.

darknight

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: cant connect
« Reply #2 on: June 09, 2017, 10:27:29 AM »
sorry for late reply, been away, its a 314 mono, ill try that version of Artemis thank you