Atik Cameras

Author Topic: AtikAir advanced install on Raspian-stretch: no process found  (Read 1219 times)

astro_1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
AtikAir advanced install on Raspian-stretch: no process found
« on: September 02, 2018, 01:39:34 AM »
Hi all
I am not a Linux guru. I have a RPi 3 B+ with raspian-stretch installed.

When doing the advanced AtikAir setup, which is basically installing manually, it ends with "no process found". below is what is shown on screen:
------------------------------
Service Setup
--------------------------------
Ending Service
artemishscservice: no process found
Ending AtikAirService
atikairservice: no process found

-------------------------------------------
Setup Complete!
--------------------------------------------
Any ideas ?

gruetter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: AtikAir advanced install on Raspian-stretch: no process found
« Reply #1 on: March 02, 2019, 10:39:15 AM »
Dear Atik guys - I have the same problem. This post is already four months old w/o an answer. People told me the Atik customer service was first rate. The guys over at ZWO are far more responsive to user questions ... hmmm. Good thing I haven't yet pulled the trigger on a camera, I guess.

CraigG

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 79
Re: AtikAir advanced install on Raspian-stretch: no process found
« Reply #2 on: March 03, 2019, 04:16:14 AM »
As the header above states, this is primarily a user forum and specific questions that you would like Atik to respond to should be directed to support@atik-cameras.com. My experience with the folks at Atik has been excellent when I've used the support method of contact.

-Craig

janstan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: AtikAir advanced install on Raspian-stretch: no process found
« Reply #3 on: March 05, 2019, 11:24:17 PM »
I found that I had to do the following after install.

On the Raspberry Pi:

cd /etc/rc5.d
sudo ln -s ../init.d/ArtemisHscService S02ArtemisHscService
sudo ln -s ../init.d/AtikAirService S02AtikAirService
sudo reboot


-Stan