Atik Cameras

Author Topic: 16200 + The SkyX, can't connect anymore  (Read 577 times)

Erok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
16200 + The SkyX, can't connect anymore
« on: October 25, 2019, 02:54:03 PM »
I used to be able to connect the camera using the Atik drivers, universal or the other. Now I can only connect using ascom and the temperature control and power read outs only work for a few seconds then stop responding.

I'm not sure what changed. I've tried reinstalling drivers, removing and reinstalling, etc.

Any ideas?

Erok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: 16200 + The SkyX, can't connect anymore
« Reply #1 on: October 26, 2019, 02:23:10 AM »
Here is a snipe of the device manager

jamiesmithnc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: 16200 + The SkyX, can't connect anymore
« Reply #2 on: December 12, 2019, 12:45:18 AM »
Same for me.  I had rolled back the drivers to get it working again.  Now with a new control computer the same thing, so stuck with ascom.

When using the "Camera PlugIn 2.0" I get "No ATIK cameras found", and when I choose the Universal, I get an error 217 when trying to connect.

Erok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: 16200 + The SkyX, can't connect anymore
« Reply #3 on: December 13, 2019, 11:44:08 PM »
Yep, that's the same error. Anyone have a fix?

vince

  • Atik Staff
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 161
Re: 16200 + The SkyX, can't connect anymore
« Reply #4 on: December 17, 2019, 04:27:44 PM »
Hi all,

We have a new core software which includes a fix for this, I have tested it here and it is working fine now.

https://www.dropbox.com/s/mm7kdveyb87h9or/SetupAtikCamerasUniversal-5.0.3.8.exe?dl=0

Please let us know how you ge on.

Best regards
Vince

Erok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: 16200 + The SkyX, can't connect anymore
« Reply #5 on: January 07, 2020, 09:04:36 PM »
Thank you. Will give this a try!