Atik Cameras

Author Topic: Sensor temperature with Astroart 5.0  (Read 4385 times)

pf_fin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Sensor temperature with Astroart 5.0
« on: May 19, 2012, 11:31:37 pm »
Hi,
a question to all Atik developers: in the Release note (1st July 2011) is said that Astroart plugin (v3.11) - now reports sensor temperature when available.

I have Astroart 5.0 but in order to verify the sensor temp I have to push the setup option and opening the Temp. windows.
For other cameras Astroart shows continuosly the temp at the bottom right of the CCD Plugin window.I installed the last Atik core (1.7.0.0) that updated the Astroart plugin, but the temperature does no show.Could anyone be of help?Thank you!
« Last Edit: May 19, 2012, 11:39:04 pm by pf_fin »
Clear skies!
Piero

jonathan

  • Atik Staff
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 14
Re: Sensor temperature with Astroart 5.0
« Reply #1 on: May 24, 2012, 12:03:29 pm »
Hello,

I will look into this and hope to be able to provide a modified plugin soon.

Best regards,

Jonathan
(Atik)

pf_fin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Sensor temperature with Astroart 5.0
« Reply #2 on: May 24, 2012, 01:13:20 pm »
Great Steve,
Thank you
Clear skies!
Piero