Atik Cameras

Author Topic: N.I.N.A  (Read 678 times)

ianny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
N.I.N.A
« on: October 16, 2019, 10:16:44 AM »
Hi all I have 420c and up till a few weeks ago I had no trouble connecting to nina but lately  it very slow and sometimes it lockup ,has anyone else had the same trouble
Ian

vince

  • Atik Staff
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 225
Re: N.I.N.A
« Reply #1 on: October 16, 2019, 12:11:12 PM »
Hello Ian,

The first thing to try will be to update to the latest core software https://www.atik-cameras.com/downloads/ If that doesn't improve things could you email support@atik-cameras.com

Best Regards
Vince

ianny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: N.I.N.A
« Reply #2 on: October 16, 2019, 10:54:15 PM »
Hi Vince thanks for the reply is this laters download (setup atik cameras universal-5.0.2.0 ) which I download yesterday
Ian

vince

  • Atik Staff
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 225
Re: N.I.N.A
« Reply #3 on: October 17, 2019, 09:55:56 AM »
Hello Ian,

Yes, 5.0.2.0 is the latest version, have you tried it yet?

Best regards
Vince

ianny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: N.I.N.A
« Reply #4 on: October 18, 2019, 12:29:58 AM »
Hi Vince No I have not tried it yet at night but the camera connects a lot faster, then with Ascom/N.I.N.A I think it could be  a Ascom  problem ,went to the Royal  Edinburgh Military Tattoo (Australia) last night will try tonight if the weather holes.
Ian

ianny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: N.I.N.A
« Reply #5 on: October 20, 2019, 11:41:03 PM »
Hi Vince All is at peace in my world now ,last night I tried  the new atik download and it connectted with n.i.n.a direct NO ASCOM which is very good ,keep up the good work
Ian